Asiaa kokeista, ruoasta ja niiden ympäriltä – www.foodiac.fi

Foodiac loves Roslund!

Uskomme Foodiacilla, että yhteistyö on voimaa ja olemmekin etuoikeutettuja saatuamme mahtavia yrityksiä kumppaneiksemme. Yksi näistä on helsinkiläinen Lihakauppa Roslund, jonka Pulled pork -burgeriin ainakin allekirjoittanut vannoo!

Pyysimme Roslundin porukkaa kertomaan mistä kaikki on saanut alkunsa ja missä tänä päivänä mennään.

Roslund80

“Tervehdys helsinkiläisestä lihakaupasta!

Olemme vuonna 1935 perustettu perheyritys Lihakauppa Roslund, jonka palveluksessa toimii
tänä päivänä jo neljäs sukupolvi. Yrityksemme tarina ulottuu jo kieltolain ajalle vuoteen 1920,
kun Karl ja Olga Roslund perustivat ravintola Franciskanerin Iso Roobertin kadulle. Ravintolatoiminta kuitenkin loppui lyhyeen Karlin kuoltua ja vuonna 1935 Olga Roslund ryhtyi kauppiaaksi ja perusti Vanhaan Kauppahalliin juustokaupan, joka sittemmin muuttui liha- ja leikkelekaupaksi. 1980-luvulla toiminta laajentui ravintoloita palvelevaan tukkukauppaan.

Hietsu

Lihatukussamme Sörnäisissä palvelemme ravintola-asiakkaitamme ympäri Suomen. Toimimme lihanjalostuslaitoksena ja valmistamme laitoksessamme ensiluokkaisista raaka-aineista mm. pihvejä ja herkullisia raaka-makkaroita. Valikoimistamme löytyy niin tuttuja tuotteita kuin myös eksoottisia erikoisuuksia, kuten esimerkiksi kengurun lihaa.

Teurastamon Portti

Tukkukauppamme lisäksi palvelemme myös kuluttajia kahdessa myymälässämme.
Toimintamme laajentui vuonna 2012 myös ravintola-alan puolelle, oikeastaan siihen mistä
kaikki sai alkunsa. Perustimme Teurastamon alueella Teurastamon Portti –nimisen myymälän ja bistron, josta saa perinteisen liha-ja leikkelevalikoiman lisäksi herkullista kotiruokalounasta sekä herkkuja hiiligrillistä. Samalla konseptilla toimiva lihamyymälän ja ravintolan yhdistelmä palvelee myös historiallisessa Hietalahden kauppahallissa. Myymälöissämme pääset maistamaan jo kuuluisuuteen noussutta nimikkohampurilaistamme Rosburgeria®. Tervetuloa siis Hietalahden kauppahalliin tai Teurastamon Portille!”

Rosburger

Lopuksi vielä viikon paras uutinen muillekin hampparifaneille: Roslundilla vietetään Burgeriviikkoja 16.11.-29.11. joiden aikana voit voittaa sinulle ja ystävällesi ilmaiset burgerit! Äkkiä Roslundin Facebook-sivulle osallistumaan, onnea kilpailuun! 🙂

-Susanna

susanna • November 18, 2015


Previous Post

Next Post