Asiaa kokeista, ruoasta ja niiden ympäriltä – www.foodiac.fi

Huippukokki kotiisi napin painalluksella #uberCHEF

Jäikö ravintolan pöytävaraus tekemättä? Ystäväpariskunta on tulossa kylään mutta päivällinen valmistaminen tuntuu ylivoimaiselta? Ei hätää, sillä Foodiac ja Uber Helsinki ovat yhdistäneet voimansa. Nyt sinulla on mahdollisuus tilata huippukokki kotiisi pelkällä napin painalluksella tulevana sunnuntaina 28. helmikuuta. Tilaa uberCHEF ja juuri sinä saatat saada huippukokin kotiisi valmistamaan sinulle ja kolmelle ystävällesi herkullisen päivällisen.

Huippukokit ovat saatavilla sunnuntaina kahtena eri ajankohtana. Ensimmäinen kattaus alkaa kello 15:00 – 15:30 ja toinen kello 19:00 – 19:30. Esittelemme tilattavaksi tulevat kokit hetkeä aikaisemmin Foodiacin Instagram-kanavalla. Seuraa siis @FoodiacFI:a jo heti tänään ja varmista, että olet valmiudessa tilaamaan huippukokin oikeaan aikaan.

 

MITEN TILAAN HUIPPUKOKIN?

  1. Lataa Uber puhelimeesi
  2. Avaa sovellus sunnuntaina 28. helmikuuta kello 15.00 – 15.30 tai 19.00 – 19.30
  3. Valitse CHEF ja määritä sijaintisi
  4. Huippukokki saapuu kotiisi valmistamaan kolmen ruokalajin päivällisen muutaman minuutin kuluttua!
  5. Vinkki: Esittelemme tilattavaksi tulevat kokit hetkeä aikaisemmin Foodiacin Instagram-kanavalla.

*HUOM: Huippukokit ovat haluttuja! Jos et heti näe vapaata kokkia, vilkaise sovellusta hetken päästä uudelleen!

MENU

Creamy Jerusalem Artichoke & Salmon
Kermaista maa-artisokkakeittoa, sokerisuolattua lohta ja tillinkukkaa

Lamb & Cep
Pitkään haudutettua Ahvenanmaan karitsaa, ruusukaalia ja herkkutattia sekä laakerinlehti sky

White Choco & Cloudberry
Mantelikakkua, paahdettua valkosuklaata ja kotimaista lakkaa


EHDOT & HUOMIOITAVAA

uberCHEF on täysin veloitukseton ja sisältää päivällisen korkeintaan neljälle (4) hengelle. Päivällisen laajentaminen ei ole mahdollista lisähenkilöille ja sen kesto on enintään 3 tuntia. Kokki tuo tullessaan ruoanvalmistusvälineet, raaka-aineet ja ruokailuastiat (poislukien juomalasit). Pyytäisimme tilaajia varmistamaan, että seuraavat puitteet ovat saatavilla onnistuneen päivällisen valmistamiseksi:

  • Pöytä, hella, vesihana

MUKANA OLEVAT HUIPPUKOKIT

IMG_0029
Markus Nikko
Puhtaista raaka-aineista tunnetulla Markus Nikolla on nuoresta iästä huolimatta takana vaikuttava historia mm. Savoyn sekä Suomen kokkimaajoukkueesta. Markuksen sydäntä lähellä ovat eettisesti tuotetut raaka-aineet. Mies nostaa erittäin korkealle alkuperäisten makujen kunnioituksen jokaisessa uniikissa luomuksessaan. Lisätietoja Markuksesta.
IMG_0032
Jouni Toivanen
Jouni Toivanen kertoo uransa kohokohdaksi Michelin-tähden, jonka Jounin luotsaama entinen Ravintola Luomo saavutti viitenä vuotena peräkkäin. Miehen historiasta löytyy erilaisia huippuravintoloita, mm. kuuluisat Yume sekä Chez Dominique. Nykyään Jounin herkullisista luomuksista voi nauttia kokki kotiin -keikoilla. Lisätietoja Jounista.
IMG_0031
Ville Salminen
Pohjoismaisista mauista tunnettu Ville Salminen on ehtinyt vaikuttamaan jo yli 5 vuotta Helsingin huippuravintoloiden keittiöissä sekä tarjoillut mm. Fazerin leivissä unohtumattomia elämyksiä. Nykyisin miehen löytää perinteikkään Ravintola Palacen keittiöstä sekä kodeista loihtimasta tyylikkäitä ja herkullisia elämyksiä. Lisätietoja Villestä.
IMG_0030
Joona Lehto
Yksi Suomen nuorista kokkilupauksista, Joona Lehto vie Suomea maailmalle kokkimaajoukkueessa puhtaita makuja ja raaka-aineita kunnioittaen. Joona on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta saada paljon aikaan ja miehen löytää myös entistä useammin koti-keittiöistä luomassa unohtumattomia elämyksiä. Lisätietoja Joonasta.
IMG_0033
Tomi Laurila
Tomi Laurila on ehtinyt tehdä vaikuttavan uran suomalaisessa ruokamaailmassa sekä järjestänyt unohtumattomia kulinaristisia matkoja asiakkaidensa kanssa aina Pariisiin asti. Sushi-kursseista tunnettu Tomi on tuttu näky monen asiakkaan kotikeittiöstä, joissa hänet löytää luomasta mahtavia herkkuja tehden tilaisuudesta kuin tilaisuudesta unohtumattoman. Tomi kertoo puhtaiden makujen, luomun sekä lähiruuan olevan raaka-aineita joita hän suosii ruuanlaitossa. Lisätietoja Tomista.
Pyydä ystäväsi mukaan ja tuplaa mahdollisuutesi saada huippukokki kotiisi tulevana sunnuntaina!

Haluamme kuulla päivällistunnelmastasi. Käytä hashtagia #uberCHEF


ETKÖ OLE VIELÄ KOKEILLUT FOODIACIA?

Etsikö tekijää illalliselle, asiakastilaisuuteesi tai muihin juhliisi? Jätä avoin tarjouspyyntö ja saat yhteyden kaikkiin verkostomme huippuammattilaisiin, helposti ja nopeasti.Terveisin,

Foodiac ja Uber Helsinki

HelsinkiuberCHEF

foodiac • February 26, 2016


Previous Post

Next Post