Asiaa kokeista, ruoasta ja niiden ympäriltä – www.foodiac.fi

Haluatko kokata huippukokkia vastaan Taste of Helsingin lavalla?

blogi kuva

Foodiac tarjoaa mahdollisuuden kahdelle innokkaalle kotikokille päästä toteuttamaan itseään huippukokkejamme, keittiömestari ja ravintoloitsija Arto Rastasta ja vuoden 2012 Top Chef -voittajaa Teemu Laurellia vastaan Taste of Helsinki -gourmetfestivaaleilla 18.-19.6.2016 Helsingin Kansalaistorin puistossa.

Rastas Laurell

Näin osallistut kilpailuun

Kokkaa kotona annos omalla reseptilläsi ja jaa meille kuva siitä hashtagilla #haastahuippukokki tai lähetä se osoitteeseen info@foodiac.fi ja voit päästä haastamaan huippukokin Taste of Helsingin teatterikeittiössä yleisön edessä.

Onnekkaat voittajat saavat lisäksi itselleen ja kolmelle ystävälleen 4 lippua tapahtumaan ja upean Anton&Antonin kahden hengen ruokakassin (arvo 58 €) vapaavalintaisella viikolla.

Anton&Anton ruokakassi

Kilpailun säännöt

  • Kilpailuaika: 24.5.-14.6.2016
  • Kilpailuun voi osallistua kokkaamalla annoksen, ottamalla siitä kuvan ja jakamalla sen hashtagilla #haastahuippukokki Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa tai lähettämällä kuvan sähköpostitse osoitteeseen info@foodiac.fi. Reseptin tulee olla osallistujan oma.
  • Kilpailun kaksi voittajaa valitsevat huippukokit Arto Rastas ja Teemu Laurell.
  • Voittajat valitaan keskiviikkona 15.6. ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti samana päivänä. Voittajat saavat itselleen ja kolmelle ystävälleen lipun tapahtumaan sekä Anton&Antonin kahden hengen ruokakassin (arvo 58 €) kotiinkuljetettuna vapaavalintaisella viikolla. Lahjakortti on voimassa 6 kk.
  • Finaalit järjestetään Taste of Helsinki –tapahtumassa Kansalaistorilla Helsingissä 18.6 klo 13-13.30 ja 19.6. klo 14-14.30. Voittajien tulee olla käytettävissä kyseisinä ajankohtina osallistuakseen kilpailuun (toinen kilpailija kisaa lauantaina ja toinen sunnuntaina).
  • Finaalissa mittelöivät huippukokki ja kilpailun voittaja, jonka reseptin molemmat kokkaavat.
  • Finaalin voittajan valitsevat yleisöstä satunnaisesti otetut kolme tuomaria.
#haastahuippukokkia&aAnton&AntonAnton&Anton ruokakassiArto RastasHelsinkitaste of helsinkiteemu laurell

foodiac • May 24, 2016


Previous Post

Next Post