Asiaa kokeista, ruoasta ja niiden ympäriltä – www.foodiac.fi

Foodiac Logo transparent

Foodiac lopettaa toiminnan Suomessa, Saksassa ja Dubaissa

Valitettavasti joudun kertomaan, että Foodiacin tarinaa tulee lähiviikkojen aikana päättymään ja tulemme lopettamaan kaiken toiminnan niin Suomessa kuin myös muissa maissa.

Meneillään ollut rahoituskierros ei edennyt kuten olisimme halunneet ja vaikka meillä on mukana Suomessa jo mahtava porukka kokkeja ja lukemattomia tyytyväisiä asiakkaita, ei meillä ole mahdollisuutta jatkaa toimintaa. Emme saaneet tarpeeksi suurta rahoitusta kokoon, jolla todella kasvattaa liiketoimintamme uudelle kannattavalle tasolle, joten päädyimme tähän ratkaisuun. Kaltaisissamme markkinapaikoissa volyymien skaalaaminen riittävän suurelle tasolla on avainasemassa, emmekä nykyrahoituksella tähän tule pystymään.

Haluamme kiittää työntekijöitämme upeasta panostuksesta ja mahtavista hetkistä joita saimme kanssanne viettää, sijoittajiamme uskosta konseptiin, kokkejamme unohtumattomista elämyksistä mitä he ovat asiakkaillemme tarjonneet ja tietysti myös asiakkaitamme mahtavasta palautteesta! Foodiacin rakentaminen ja pyörittäminen on ollut yksi parhaista kokemuksistamme mutta nyt on aika Foodiacin tiimillä etsiä uusia haasteita!

Mikäli teillä on sovittuja keikkoja kauttamme, ei huolta. Tarjoamme suorat yhteystiedot kokeille, jotta voitte sopia tapahtumasta suoraan heidän kanssaan. Mikäli teillä on siis avoimia tarjouspyyntöjä tai sovittuja keikkoja, olkaahan yhteydessä miikka@foodiac.fi. Sivusto tullaan sulkemaan tämän viikon aikana.

Vielä kerran, erittäin paljon kiitoksia – nyt on aika uusien seikkailuiden!

Kesäisin terveisin,

Miikka Mäkiö & Foodiacin koko tiimi

Lisätiedot:
Miikka Mäkiö
miikka@foodiac.fi
+358 40 757 8579

Foodiaclopettaa

foodiac • August 1, 2016


Previous Post